Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ράιαν Μέρφι: «Πυρά» κατά Netflix επειδή αφαίρεσε την ένδειξη ΛΟΑΤΚΙ από τη σειρά «Dahmer»

Ενοχλημένος με το Netflix είναι ο σκηνοθέτης της σειράς για τον κατά συρροή δολοφόνο, Τζέφρι Ντάμερ, επειδή αφαίρεσε την ετικέτα LGBTQ (περιεχόμενο που αφορά τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα).

Ο Ράιαν Μέρφι, που είναι ομοφυλόφιλος, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως ο ίδιος «προσωπικά διαφώνησε» με την αφαίρεση της ετικέτας από το «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρόκειται για ομοφοβία» είπε ο Μέρφι και σημείωσε: «Η δουλειά μου ως καλλιτέχνης είναι να κρατάω έναν καθρέφτη για αυτό που συνέβη. Είναι άσχημο. Δεν είναι όμορφο. Θέλετε να το δείτε; Αν θέλετε, δείτε το. Αν δεν θέλετε, κοιτάξτε μακριά και μερικές φορές, μέρος αυτής της αγανάκτησης κατευθύνεται στο πλαίσιο του καθρέφτη αντί στην αντανάκλαση».

Ο λόγος που αφαιρέθηκε η ετικέτα από το Netflix

Η ένδειξη LGBTQ στην σειρά προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων. Οι περισσότεροι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέκριναν τη συνδρομητική πλατφόρμα, πως ρομαντικοποιούσε τα εγκλήματα του κατά συρροή δολοφόνου κατά της ομοφυλοφιλικής κοινότητας και μετέφερε μια αρνητική εικόνα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.


Πηγή