Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ράνια Θρασκιά: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στη ζωή»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» η Ράνια Θρασκιά.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μίλησε για την πολιτική και τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Όπως είπε, κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά κι έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε η Ράνια Θρασκιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ράνια Θρασκιά: Δεν με απασχολεί ο γάμος

Απαντώντας στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η κυρία Θρασκιά σχολίασε: «Δεν με απασχολεί ο γάμος. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα έκανα ξανά, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στη ζωή. Ενώ έχω πονέσει πολύ, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Έχω πονέσει πολύ στην προσωπική μου ζωή, αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε.

«Οι χωρισμοί, φυσικά, πονάνε. Είναι μια διαδικασία, έχει πένθος από πίσω, αλλά όσο είναι καλά τα παιδιά μου, όσο μπορώ κι αναπνέω κι είμαι καλά, έχω αποφασίσει ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Έχω πέσει κι έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Την ίδια στιγμή, όμως, έχω γελάσει κι έχω σηκωθεί άλλο τόσο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Θρασκιά.


Πηγή