Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η Ελευθερία Βιδάκη έκανε το απονενοημένο διάβημα σε μια κρίση λοχείας

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη.

«Είχαμε την ατυχία να χάσουμε με αυτοχειρία τη φίλη μας και συνάδελφο Ελευθερία Βιδάκη, σχεδόν πριν από 20 χρόνια. Αυτό ήταν μια δραματική στιγμή, η οποία όμως τακτοποιήθηκε μέσα μου μέσα στα χρόνια. Και κάθε φορά που βλέπω επαναλήψεις από το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” έχει φύγει πια η θλίψη και έχει έρθει ο θαυμασμός για το ταλέντο της Ελευθερίας. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι συνέβη με την Ελευθερία», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ελευθερία έκανε το απονενοημένο διάβημα σε μια κρίση λοχείας. Δυσκολευτήκαμε να το δεχτούμε, να το πιστέψουμε και να το αποδεχτούμε. Τότε ήταν δύσκολο να βλέπω».

Η αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Την Ελευθερία Βιδάκη, τη γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο σήριαλ του Mega Κάτι τρέχει με τους δίπλα, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός, αυτοκτόνησε στα 35 της χρόνια 30 Μαρτίου του 2004, πέφτοντας από το μπαλκόνι τους σπιτιού της στην Αγία Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Η ηθοποιός είχε φέρει πρόσφατα στον κόσμο τον γιο της έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. Το 2010, οι κάτοικοι του Θέρισου Χανίων, τον τόπο καταγωγής της, μαζί με τον δήμαρχο του χωριού και τη βοήθεια του πατέρα της ηθοποιού, Θρασύβουλου Βιδάκη, αποφάσισαν να δώσουν εις μνήμην της, το όνομά της στην οδό για το δρόμο που οδηγεί στο πατρικό της σπίτι, και έτσι λέγεται «Οδός Ελευθερίας Βιδάκη».


Πηγή