Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ραφαέλα Ψαρρού: Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις ο Γιώργος Καράβας, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο

Ραφαέλα Ψαρρού: Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις ο Γιώργος Καράβας, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο σέξι κριτής του GNTM 3 ο οποίος με την εμφάνιση του στο διαγωνισμό μόδας του Star Channel τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον.

Η σύζυγος του μοντέλου, Ραφαέλα Ψαρρού, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Καράβα αλλά και τα μηνύματα που εκείνος δέχεται στα social media.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρρού.


Πηγή