Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ρούλα Κορομηλά: Το γεμάτο γέλιο και… σπρωξιές backstage από την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή (25/11), μετά από 27 χρόνια, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι δύο παρουσιάστριες εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή «Ελένη» του Mega με διάθεση να ανοίξουν τις καρδιές τους και μίλησαν τόσο για την τηλεοπτική τους πορεία όσο και για πολλά πράγματα που διαδραματίστηκαν μακριά από τους προβολείς και τους φακούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε και ένα βίντεο από όσα έγιναν στην εκπομπή και τα οποία δεν προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό «αέρα». Σε αυτά κυριαρχεί το γέλιο μεταξύ των δύο παρουσιαστριών, αλλά και το… σήμα κατατεθέν της Ελένης Μενεγάκη, που είναι οι σπρωξιές στους καλεσμένους της, όταν με αυτούς περνά κάτι παραπάνω από όμορφα.

Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτησή της για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή