Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Γκάνγκστερ και τρελός ο Τραμπ»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και για μία ακόμη φορά δεν κατέβαλε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει, ή έστω να συγκρατήσει την απέχθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις εναντίον του από υποστηρικτές και συνεργάτες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, οι οποίοι τον κριτικάρουν για τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει εναντίον του Τραμπ, η απάντηση  του ήταν αποστοματική: «Γάμ…έ τους».

«Φτάσαμε στη στιγμή που αυτός ο τύπος λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Έρχεται μόνος, λέει πράγματα, κάνει πράγματα. Και εμείς λέμε ότι το ένα τρομερό, το άλλο είναι τρομερό, ότι είναι μία τρομερή κατάσταση. Εκείνος όμως συνεχίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος είναι ένας από τους αστέρες του Χόλιγουντ που εναντιώνεται στη ρητορική, την πολιτική και τις πεποιθήσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Κατά την απονομή των Tony Awards, ο Ντε Νίρο ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Ένα μόνο έχω να πω. Γ…. τον Τραμπ».Η Αμερικανός πρόεδρος είχε απαντήσει με χαρακτηρισμούς όπως «μεθύστακας» και «χαμηλού IQ άνθρωπο».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο CNN:

 




Πηγή