Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Τι θα γίνει με την περιουσία του -Το σπίτι στον Διόνυσο και τα 60 αυτοκίνητα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο προκάλεσε ο θάνατος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδωσε με την υγεία του σε ηλικία 73 ετών.

Όλο αυτό το δύσκολο για εκείνον διάστημα είχε δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και τη σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμφίβολα, η κληρονομιά που άφησε είναι μεγάλη αξίας, ενώ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, το ίδιος φρόντισε να ρυθμίσει με διαθήκη όλες τις εκκρεμότητες γύρω από τα οικονομικά του ζητήματα.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Οι κληρονόμοι του Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν είναι άλλοι από τα τρία παιδιά του που απέκτησε με την Αμαλία Δημητριάδη.

Στα χέρια τους θα περάσει το σπίτι του τραγουδιστή στον Διόνυσο, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, αλλά και η μεγάλη συλλογή με αυτοκίνητα που είχε στην ιδιοκτησία του και αποτελούσαν το μεγάλο του πάθος.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής το 2019 είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στον Διόνυσο στην εκπομπή «Happy Day» και ξενάγησε τους τηλεθεατές δείχνοντας τις αγαπημένες του γωνιές αλλά και τους τετράποδους φίλους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You μίλησε με χιούμορ για τη συλλογή με τα αυτοκίνητα.

«Αν διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματα; Η γυναίκα μου λέει “όχι”! Είχα ένα πάθος, να το πω έτσι, τα αυτοκίνητα. Με αποτέλεσμα στη ζωή μου να έχουν περάσει πάνω από 60 σε αριθμό! Όμως ήταν το μοναδικό, δεν έπαιζα χαρτιά, δεν έπινα, έκοψα το κάπνισμα στα 27 μου…», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Όλα αυτά μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του θα περάσουν στα χέρια των παιδιών του.


Πηγή