Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ρόρι: Ο άγνωστος, μικρότερος αδελφός του Μακόλεϊ Κάλκιν, επίσης ηθοποιός

Μπορεί ο Μακόλεϊ Κάλκιν να αποτέλεσε το «παιδί-θαύμα» της οικογένειας, που έγινε σταρ στη πιο τρυφερή του ηλικία, ωστόσο, φαίνεται, πώς τελευταία όλοι ασχολούνται με το ταλέντο του αδελφού του, Κίραν.

Ο 41χρονος Κίραν Κάλκιν πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO «Succesion», η οποία σαρώνει τα βραβεία, με τον ίδιο να κατακτά Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δύο αδέλφια μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media, εδώ και χρόνια, ο μεν Μακόλεϊ ως ο αιώνιος σκανταλιάρης «Κέβιν ΜακΆλιστερ» και ο δε Κίραν ως ανερχόμενο, ταλαντούχο αστέρι.

Ποιος είναι ο αδελφός των Μακόλεϊ και Κίραν Κάλκιν, Ρόρι

Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι οι δυο τους έχουν και άλλον έναν αδελφό, τον Ρόρι. Ακόμη, έχουν άλλα δύο αδέλφια, την Κουίν και τον Κρίστιαν, με τους πέντε τους να κάνουν πρόσφατα το συλλογικό τους ντεμπούτο σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων του Amazon Prime Video, το «The Second Best Hospital in the Galaxy».

Μακόλεϊ και Ρόρι Κάλκιν
Μακόλεϊ και Ρόρι Κάλκιν /Φωτογραφία: AP Photo

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρόρι είναι 34 χρονών και μικρότερος από τον Μακόλεϊ και τον Κίραν. Είναι επίσης ηθοποιός και έχει παίξει σε γνωστές ταινίες όπως στο «Scream 4» και στον «Οιωνό», ενώ έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Μακόλεϊ στο «Πλουσιόπαιδο» και «Ο καλός γιος», όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Ακόμη, έχει εμφανιστεί στην αστυνομική σειρά «Law & Order: Special Victims Unit». Έχει μακριά, μαύρα μαλλιά, ωστόσο, μοιάζει πολύ στο πρόσωπο με τα διάσημα αδέλφια του, σαν δίδυμα.

Ρόρι και Κίραν Κάλκιν
Ρόρι και Κίραν Κάλκιν /Φωτογραφία: AP Photo

Το 2018, ο Rory παντρεύτηκε την κινηματογραφίστρια Sarah Scrivener στη Νέα Ορλεάνη. Δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον χωρισμό τους. Τώρα είναι ζευγάρι με την κινηματογραφίστρια Kate Arizmendi, με την οποία εθεάθησαν πρόσφατα στα Film Independent Spirit Awards στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η σύντροφός του ήταν υποψήφια στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας για το φιλμ της, «Monica».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρόρι Κάλκιν με τη νέα σύντροφό του
Ο Ρόρι Κάλκιν με τη νέα σύντροφό του /Φωτογραφία: Getty Images

Οι οικογενειακές τραγωδίες της οικογένειας Κάλκιν

Τραγωδίες έχουν χτυπήσει την οικογένεια Κάλκιν από τότε που ο Μακόλεϊ έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1990 μέσω του εμβληματικού ρόλου του στο «Μόνος στο σπίτι».

Σε ηλικία 16 ετών, κέρδισε τη μάχη με τους χωρισμένους πλέον γονείς του για τον έλεγχο της περιουσίας του 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών που αφορούσαν τον ίδιο και τα έξι αδέρφια του.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν παιδί
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν παιδί /Φωτογραφία: AP Photo

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα αποσύρθηκε προσωρινά από την υποκριτική και δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του, Κιτ από τότε. Στα απομνημονεύματά του το 2006, ο Μακόλεϊ κατηγόρησε τον πατέρα του για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.

Ο 43χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε για χρόνια προβλήματα με εξαρτήσεις, αλλάζοντας εντελώς από το χαριτωμένο παιδί που ήταν κάποτε. Ωστόσο, κατάφερε να απεξαρτηθεί και να επιστρέψει στην υποκριτική, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να αποχωριστεί την «ταμπέλα» του «Μόνος στο σπίτι». Πρόσφατα, μάλιστα, απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν με το αστέρι του στο στη Λεωφόρο της Δόξας
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν με το αστέρι του στο στη Λεωφόρο της Δόξας /Φωτογραφία: AP Photo

Μια ακόμη διπλή τραγωδία χτύπησε την οικογένεια όταν η αδελφή τους, Ντακότα, πέθανε όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το 2008 και η ετεροθαλής αδερφή τους Τζένιφερ Άνταμσον πέθανε από υπερβολική δόση το 2000.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή