Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Σάλος με το βίντεο του «Καλ Ντρόγκο» από το Game of Thrones να ταΐζει στο στόμα αιχμάλωτη αρκούδα

Σάλος με το βίντεο του «Καλ Ντρόγκο» από το Game of Thrones να ταΐζει στο στόμα αιχμάλωτη αρκούδα

Ο ηθοποιός Τζέισον Μόμοα, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του «Καλ Ντρόγκο» στη σειρά Game of Thrones, προκάλεσε την οργή με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media με μία αιχμάλωτη αρκούδα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο προέρχεται από μία σκηνή του προγράμματος «See» στο Apple Tv, βάζει ένα μπισκότο στο στόμα του και πλησιάζει μία αρκούδα η οποία το παίρνει από τα χείλη του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The things we do for our ART. SEE. Is out. Please watch on Apple TV+. The bear needs to know your scent. So here’s my cookie kisses big guy. Love you tag. Aloha Baba Voss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies) στις

«Τι κάνουμε για την τέχνη. Η αρκούδα πρέπει να γνωρίζει την μυρωδιά σου. Οπότε ορίστε τα μπισκοτένια φιλιά μου μεγάλε», ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα ο Τζέισον Μόμοα.

Αυτό το βίντεο, όμως, προκάλεσε την αντίδραση της φιλοζωικής οργάνωση PETA η οποία με ανάρτηση στο twitter ανέφερε για το περιστατικό: «Οι αρκούδες που χρησιμοποιούνται για διασκέδαση, συχνά χωρίζονται από τις μητέρες τους από μικρή ηλικία, τις χτυπούν και τις αναγκάζουν να εκτελέσουν».

 

Ωστόσο η οργάνωση δεν έμεινε μόνο στην καταγγελία μέσω των social media, αλλά προχώρησε και σε ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «Ο Μόμοα φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει πίσω από τις σκηνές δικαιοσύνη για την εκμετάλλευση αυτής της αρκούδας. Τα άγρια ζώα χωρίζονται πολλές φορές από τις μητέρες τους όταν είναι μωρά και πετιούνται σε μια ζωή, όπου εκπαιδευτές συχνά χρησιμοποιούν βάναυσες μεθόδους όπως στέρηση τροφής, ξυλοδαρμό, ηλεκτροσόκ και αλυσοδέσμιο για να αποδώσουν.

Ο Μόμοα γνωρίζει πόσο πειστικές και ζωντανές μπορεί να είναι εικόνες από επεξεργασία μέσω υπολογιστή και άλλων τεχνολογιών, αλλά το να εκθέσεις μια αρκούδα σε δυνατά φώτα και γυρίσματα είναι στρεσογόνο και εντελώς ξεπερασμένο, οπότε ελπίζουμε στο μέλλον να αρνηθεί την συμμετοχή σε νούμερα σε άγρια ζώα».




Πηγή