Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Σέξι και όποιος αντέξει στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Υπήρξαν ορισμένες παρουσίες χθες στην 91η τελετή απονομής των Όσκαρ στο Dolby Theater που έκοψαν την ανάσα με τη σέξι εμφάνισή τους.

Εντυπωσιακές τουαλέτες και καλλίγραμμα κορμιά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μοιράζοντας… εγκεφαλικά και κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Το τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ συνόδευσε το σύζυγό της Μπράντλεΐ Κούπερ φορώντας μια μαύρη τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες και ανοιχτή πλάτη, ενώ το αυστηρό καρέ μαλλί της αναδείκνυε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Εντυπωσιακή μέσα στη μακριά τουαλέτα της και τα λαμπερά κοσμήματά της ήταν και η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί αποδεικνύοντας ότι και μελαχρινή είναι πανέμορφη.

 Με γυαλιστερό ασημί φόρεμα που αγκάλιαζε τις πληθωρικές καμπύλες της εμφανίστηκε η λατίνι σταρ Τζένιφερ Λόπεζ.

Φουλ του ροζ

To ροζ επικράτησε στο κόκκινο χαλί της φετινής τελετής απονομής των Όσκαρ.

Η Άντζελα Μπάσετ («Μαύρος Πάνθηρας») με ασύμμετρο φούξια φόρεμα της λιβανέζας σχεδιάστριας Reem Acra και η Τζέμα Τσαν («Crazy Rich Asians») με φόρεμα με πτυχώσεις και ουρά του Valentino επέλεξαν την χρωματική ομοιομορφία.

Άντζελα Μπάσετ
Τζέμα Τσαν

Αντίθετα, το πληθωρικό φόρεμα Schiaparelli από τούλι της Λίντα Καρντελίνι («Πράσινο Βιβλίο») σε βαθύ ροζ που δένει με φιόγκο στη μέση προκάλεσε ανάμικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίντα Καρντελίνι

Από το κοστούμι της 29χρονης αμερικανίδας ηθοποιού και ράπερ Awkwafina («Crazy Rich Asians») έως το φόρεμα του οίκου Balmain για την Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones») και το φόρεμα από ροζ κουφετί τούλι του οίκου Giambattista Valli για την τραγουδίστρια Κέισι Μάσγκρεϊβς, το ροζ επικράτησε του κόκκινου.

Εμίλια Κλαρκ

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, που πέθανε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 85 ετών, έστειλε και μια πρέσβειρά του στο κόκκινο χαλί, την ηθοποιό Τέσα Τόμσον («Creed 2») σχεδιάζοντας ένα φόρεμα Channel.

Τέσα Τόμσον

Πηγή