Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης μένουν σπίτι παρέα με το γιο τους

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης μένουν σπίτι παρέα με το γιο τους

«#Μένουμε_σπίτι» είναι η καμπάνια των τελευταίων ημερών του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει, αλλά και να εξηγήσει στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε όλοι στα σπίτια μας, προκειμένου να περιορίσουμε την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού. Και δεν είναι λίγοι οι γνωστοί που μέσα από τα social media στέλνουν το δικό τους μήνυμα, συμμετέχοντας στην καμπάνια.

Ανάμεσά τους και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Έτσι, το ζευγάρι παρέμεινε το σαββατοκύριακο στο σπίτι του, παίζοντας με το γιο τους κι απολαμβάνοντας τις οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα και οι δύο έκαναν στο Instagram σχετικές αναρτήσεις.

Το βράδυ της Κυριακής, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ ανέβασε στο λογαριασμό της μία τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει αυτές τις μέρες με την οικογένειά της. «Καλτσοσυνωστισμος! #μένουμε_σπίτι», ήταν το σχόλιο που τη συνόδευε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλτσοσυνωστισμος! #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε και αυτός μία φωτογραφία με το γιο τους, Δήμο δίνοντας στους followers του μια μικρή γεύση από το παιχνίδι πατέρα και γιου στο σαλόνι του σπιτιού τους.

«Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις




Πηγή