Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Σίντι Κρόφορντ: Ό,τι και να κάνω δεν θα δείχνω 20άρα

«Δεν χρειάζομαι τον καθένα στο Instagram να επισημαίνει πως δε δείχνω όπως ήμουν στα 20. […] Το ξέρω αυτό. Μερικές φορές όταν εκτίθεσαι δημοσίως, μπορεί να είναι σκληρό, κι εκεί είναι που πρέπει κάπως να το δουλέψεις αυτό με τον εαυτό σου», δηλώνει με αυτοπεποίθηση στο περιοδικό «New Beauty» η 50χρονη σήμερα Σίντι Κρόφορντ, η οποία για να διατηρείται όμορφη φροντίζει το δέρμα και την υγεία της.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι το να παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη δεν αποτελεί αυτοσκοπός της και πως το μόνο που επιθυμεί είναι να αισθάνεται καλά σήμερα, χωρίς να ενδιαφέρεται για όσα λέγονται για εκείνη στα social media.

Μάλιστα συμπληρώνει με πλήρη αυτογνωσία:

«Ό,τι και να κάνω, δεν πρόκειται να δείχνω όπως όταν ήμουν 20 ή 30 ετών. Θέλω απλώς να δείχνω ωραία στα 50 μου. Αθλούμαι, τρώω υγιεινά και φροντίζω πολύ το δέρμα μου. Οι γυναίκες πιέζονται να καταφέρουν το ακατόρθωτο, δηλαδή να μην γεράσουν. Όλα όμως έγκεινται στο να δείχνεις υπέροχη σε όποια ηλικία κι αν είσαι, ασχέτως με τον αριθμό».

Στο μεταξύ, όταν ήταν νέα ακόμη και έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, δεν ήξερε καθόλου πως να φτιάξει τα μαλλιά της και να βαφτεί.


Πηγή