Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Σίριαλ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και το αν θα πάει στο γάμο

Την μία μέρα λέει ότι δεν θέλει να πάει στον γάμο της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και να την παραδώσει στην εκκλησία γιατί δεν θέλει το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του παπαράτσι να επισκιάσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Την άλλη μέρα άλλαξε γνώμη και είπε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να είναι παρών σε αυτήν την μεγάλη μέρα. Σήμερα ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ τα «γυρίζει» και πάλι λέγοντας ότι τελικά δεν θα πάει στον γάμο αφού πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Επιπλέον κατηγορεί τον γιο του για την επιδείνωση της υγείας του, που ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε εκείνος στον πρίγκιπα Χάρι, όπου… έθαβε αλύπητα την «αδίστακτη» και «επιφανειακή» αδερφή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, που μίλησε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ ο 73χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση σήμερα. Όπως εξήγησε ο ίδιος στον ιστότοπο, πιστεύει ότι το πρόσφατο έμφραγμά του είναι άμεση συνέπεια της ανοιχτής επιστολής του γιου του, Τόμας Τζούνιορ, που έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και εξέθεσε την μέλλουσα νύφη.

Και μπορεί ο γιος του να ζήτησε κατόπιν δημόσια συγγνώμη για την πράξη του αλλά η ζημιά φαίνεται πως έγινε στην υγεία του 73χρονου, και μάλιστα επιβαρύνθηκε από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις στημένες φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι αποκαλύφθηκε ότι ο μέλλων πεθερός του πρίγκιπα Χάρι είχε κλείσει συμφωνία με παπαράτσι σκανδαλοθηρικού περιοδικού να «στήσουν» μαζί φωτογραφίες που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για τον γάμο, να κάνει βάρη στο πάρκο, να ράβει το κοστούμι του, και να γκουγκλάρει φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν σε ίντερνετ καφέ.

Οι αποκαλύψεις αυτές είχαν προκαλέσει σάλο με αποτέλεσμα ο Τόμας Μαρκλ να εκφράσει τη Δευτέρα την επιθυμία να απέχει από τον γάμο. Όταν συνέβη αυτό, η κόρη του λέγεται ότι τον πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο και στη συνέχεια του έστειλε μήνυμα στο οποίο του έγραψε ότι τον αγαπά κι ότι ανησυχεί για την υγεία του.

Ποιος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον γαμπρό εάν ο πατέρας της δεν πάει στο γάμο; Εάν δεν αλλάξει και πάλι γνώμη ο μπαμπάς της, φαίνεται πως θα την παραδώσει η μητέρα της Ντόρια. Δεν θα είναι η πρώτη φορά σε βασιλικό γάμο που γυναίκα θα συνοδεύει τη νύφη.

Αν όμως η μητέρα της αποφασίσει να μην συνοδεύσει την κόρη της τότε υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Μια από τις πιθανότερες επιλογές είναι το ρόλο να αναλάβει ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος και μία άλλη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που είναι και «κουμπάρος» του Χάρι.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που στοιχηματίζουν η νύφη Υα να περπατήσει μόνη της μέχρι την εκκλησία.

localStorage.clear();


Πηγή