Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Σακίλ Ο’ Νιλ: Η απάντηση στην πρώην σύζυγό του που είπε ότι δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του όταν ήταν παντρεμένοι

Η πρώην σύζυγος του Σακίλ Ο’ Νιλ, Σόνι Χέντερσον, μέσα από το βιβλίο της εξομολογήθηκε ότι αγαπούσε περισσότερο τον τρόπο ζωής που είχε μέσα στον γάμο τους, παρά τον θρύλο του μπάσκετ.

Η Χέντερσον ήταν παντρεμένη με τον Ο’ Νιλ από το 2002 έως το 2011, ενώ απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν ξέρω αν ήμουν όντως πραγματικά ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα ποτέ, αλλά ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να παντρευτώ τον άνδρα, με τον οποίο θα έκανα οικογένεια», γράφει στο νέο της βιβλίο, με τίτλο «Undefeated: Changing the Rules and Winning On My Own Terms».

«Ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να φτιάξουμε μια ζωή μαζί. Πραγματικά, απολάμβανα να περνάω χρόνο μαζί του. Τα οδικά ταξίδια μου επέτρεπαν να είμαι με τον σύζυγό μου και να ζήσω τη ζωή στο ΝΒΑ για λίγο, πρόσθεσε.

Παρά τις απιστίες του, η Χέντεσον υπερασπίστηκε τον Σακ

Η Χέντερσον υπερασπίστηκε τον Σακ σχετικά με τις απιστίες του στον γάμο τους, για τις οποίες έχει δηλώσει ότι έχει μετανιώσει. «Προσπαθούσε να γίνει παγκοσμίου φήμης πολυεκατομμυριούχος στα τριάντα κάτι του με κάτι χιλιάδες γυναίκες να πέφτουν πάνω και γενικά, ανθρώπους που απλώς παρακολούσαν να είναι δίπλα του, ενώ ήταν σύζυγος και πατέρας ταυτόχρονα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να ξέρει πώς να το διαχειριστεί αυτό;», γράφει στο βιβλίο της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την New York Post, η Χέντερσον σημειώνει πως τα ζητήματα στον γάμο τους δεν ήταν «προφανή από νωρίς», αλλά έγιναν «ολοένα και πιο δύσκολο να αγνοηθούν» όσο περνούσαν τα χρόνια.

Η απάντηση του Σακ

Μέσω Instagram απάντησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, εκφράζοντας την κατανόησή του προς την πρώην σύζυγό του, εξηγώντας πως ούτε και ο ίδιος θα αγαπούσε τον εαυτό του τότε.

«Καταλαβαίνω. Ούτε εγώ θα ήμουν ερωτευμένος με εμένα. Σου εύχομαι όλα τα καλά. Με πολλή αγάπη, Σακ. Πίστεψέ με, το καταλαβαίνω», έγραψε ο κορυφαίος σέντερ του ΝΒΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Πηγή