Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σακίρα: Αφήνει τη Βαρκελώνη και ετοιμάζει βαλίτσες για Μαϊάμι -Φήμες για νέο αμόρε

Η Σακίρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη της Βαρκελώνη.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της κατά τα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τη «Marca».

Ο λόγος για τη μετακόμισή της δεν είναι μόνο για να φύγει μακριά από την πόλη που ερωτεύτηκε και έζησε με τον πρώην της σύζυγο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, αλλά, σύμφωνα με τη «Marca», υπάρχει ένας νέος άνδρας στη ζωή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νέου «αμόρε», παρά μόνον ότι ζει στις ΗΠΑ και βγαίνει με την τραγουδίστρια τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η γνωριμία στο Μαϊάμι

Σύμφωνα με τη «Marca», το Μαϊάμι είναι η πόλη όπου γνωρίστηκαν, γι’ αυτό και η τραγουδίστρια πηγαίνει συχνά εκεί τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το «Telecinco», οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα είναι έντονες. «Είναι ένα μυστικό ειδύλλιο που θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα», αναφέρει δημοσίευμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ίσως να σημαίνει και την οριστική «λήξη» της ιστορίας της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, αφού και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ζει εδώ και μήνες τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, η οποία αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» για τον χωρισμό τους.


Πηγή