Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σασμός: Καθήλωσε ο Σταύρος, όταν έμαθε πως ο Αστέρης είναι ο δότης νεφρού στην Αργυρώ -Πήρε «φωτιά» το Twitter

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο έδωσε στους φανατικούς του οπαδούς ο Σασμός το βράδυ της Πέμπτης (8/12).

Στο τελευταίο χρονικά επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Alpha που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Σταύρος έμελλε να μάθει τη σκληρή αλήθεια για τον δότη νεφρού στην Αργυρώ.

Ο Σταύρος βρέθηκε στο γραφείο της Στέλλας και εκείνη τον ενημέρωσε για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να επιβεβαιώσει για τη σύντροφό του, αλλά ενδόμυχα φαίνεται να τα γνώριζε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τυχαία το έμαθα, αλήθεια. Είχαμε πάει με τον Αστέρη στο νοσοκομείο, δεν αισθανόταν καλά και ήρθε μια νοσοκόμα. Μου μίλησε, νόμιζε πως το γνώριζα και άρχισε να μου δίνει οδηγίες και να μου λέει ότι οι άνθρωποι με ένα νεφρό έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό και πρέπει να προσέχουν. Δεν ήταν δύσκολο να συνδέσω τα γεγονότα και κατάλαβα ότι ο Αστέρης είναι ο δότης. Λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι. Φαντάζομαι ότι και για σένα ήταν μεγάλο σοκ όπως ήταν και για σένα», είπε η Στέλλα απευθυνόμενη στον Σταύρο.

Συνεχίζοντας τη διήγησή της, τόνισε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω στην αρχή, αλλά κατάλαβα πόσο πολύ την αγαπάει και μέχρι που μπορεί να φτάσει γι’ αυτήν».

Τότε ήταν που ο Σταύρους, έχοντας μείνει άναυδος με όσα μόλις άκουσε, ξέσπασε σε νευρικό γέλιο, σε μια σκηνή που «μάγεψε» το κοινό. Και μπορεί ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Χριστοδούλου να μην είναι και ο πλέον συμπαθής, ωστόσο το κοινό του Σασμού τον αποθέωσε για την ερμηνεία του.

Δείτε πώς αντέδρασε στο Twitter το κοινό του Σασμού για όσα έμαθε ο Σταύρος:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή