Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σασμός -Τι θα δούμε απόψε: Ώρες αγωνίας μετά την θανάσιμη παγίδα του Ευθύμη σε Μαρίνα και Αντώνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη.

Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει από το κώμα και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τόλης ψάχνει
την επόμενη κίνησή του για να γλιτώσει
από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του
Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν
πάνω στον Μαθιό.

Ο Αστέρης ενημερώνεται από την Αργυρώ για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο, η Μαρίνα και ο Αντώνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον γάμο τους να βάφεται με αίμα.

Η εξέλιξη προκάλεσε «πανικό» στο Twitter, με τους fans της σειράς να μην αντέχουν την πιθανότητα να πεθάνει ο αγαπημένος «αστυνόμος Φραγκιαδάκης».

Παρακολουθήστε
το
sneak
preview
από
το αποψινό επεισόδιο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε
το
trailer
του
αποψινού επεισοδίου:

https://www.youtube.com/watch?v=D8VOPV9ZZNA

Σασμός: Μυστικά και ανατροπές στη 2η σεζόν

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά. Μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Οι «νεκροί» «ξεβράζονται» από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση.

Έτσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.ά..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή