Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης τής δώρισε το νεφρό του -Συγκλονιστικές εξελίξεις

Υπομονή άλλα δύο 24ωρα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί του Σασμού για το επόμενο επεισόδιο της σειράς, που επίσης αναμένεται συναρπαστικό.

Μετά το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης (17/11), ο Alpha δημοσιοποίησε το τρέιλερ της συνέχειας του Σασμού, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στο επεισόδιο 37, όπως και σε αυτά όλης της επόμενης εβδομάδας, η πλοκή θα περιστραφεί αρκετά γύρω από τα χωράφια. Η Καλλιόπη γίνεται έξω φρενών με τη διαθήκη του Άγγελου και δεν μπορεί να ησυχάσει. Έτσι, το μένος της με τους Βρουλάκηδες «φουντώνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Σε μια κίνηση για να κατευνάσουν τα πνεύματα, τα αδέλφια Σταματάκηδες της προτείνουν να αγοράσουν πίσω τα χωράφια που της κληροδότησε ο Άγγελος, για να επιστρέψουν στην οικογένειά τους.

Τα αδέλφια φοβούνται πως η μάνα τους θα προχωρήσει πέρα από τα λόγια. Μη θέλοντας να δοθεί συνέχεια στην έχθρα, προσπαθούν να πάρουν με αυτόν τον τρόπο πίσω τη γη που άνηκε στην οικογένεια Σταματάκη για χρόνια. Την πρόταση αυτή θα κάνει μυστικά ο Αστέρης στην Αργυρώ, ενώ Σταύρος και Βαγγέλης τούς παρακολουθούν.

Αν και διστακτική, η Αργυρώ βρίσκει πως είναι μια λογική λύση για να μην αρχίσουν και πάλι οι σκοτωμοί στο χωριό. Ωστόσο, ο Παύλος με την Άσπα δεν θέλουν να βρεθεί στα χέρια των Σταματάκηδων τίποτα από όσα είχαν περάσει από την ιδιοκτησία του Άγγελου.

Μάλιστα, βάζοντας για να «ανάψει» την κόντρα, ο Παύλος γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και στον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Αργυρώ θα μάθει πως χρωστά στον Αστέρη, καθώς εκείνος είχε δώσει το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή. Η παραδοχή θα γίνει στη συνάντηση των δύο και, φυσικά, θα προκαλέσει στους τηλεθεατές έντονα συναισθήματα.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο του Σασμού της Δευτέρας 21/11:


Πηγή