Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Σασμός spoiler: O Πέτρος κατηγορείται και επίσημα ως ο φονιάς του Στεφανή | ΖΩΗ

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό.

Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έχει φτάσει. Κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο ως τον φονιά του Στεφανή. Θα την πιστέψει άραγε ο Αντώνης που είναι υποχρεωμένος να το ερευνήσει;

Η Μαρίνα που αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό, βλέπει την παράξενη στάση του και γεμίζει ανησυχία. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά. Μετά από τόσο αίμα και τόσα φονικά μήπως έφτασε πια η ώρα για το σασμό; Θα δεχτούν οι Βρουλάκηδες κι οι Σταματάκηδες ή θα νικήσουν όλα τα χρόνια του μίσους; Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί βρί­σκεται και η Καλλιόπη, η οποία μαθαίνει με τον πιο απρόσμενο τρόπο πως είναι ζευγάρι. Η γυναίκα βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, ενώ οι έρευνες για τον φόνο του Στεφανή έχουν ενταθεί, μετά από την κατάθεση της Θεοδώρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από την ημέρα του φόνου. Από την άλλη, ο Άγγελος ακούει από τον Παντελή κάποια πράγματα, που αφορούν τη μητέρα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, της προτείνει τον σασμό.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Σασμού:


Πηγή