Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Σασμός: Viral η σκηνή με την παπαδιά αλά Ρόμπερτ Ντε Νίρο -Τρελάθηκε το Twitter

Ο Σασμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τη φετινή σεζόν και σίγουρα ένας από τους ρόλους που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αγαπηθεί είναι η παπαδιά, την οποία υποδύεται η Στέλλα Γκίκα.

Η Κατερίνα είναι η γυναίκα του παπά Μιχάλη, η οποία είναι η χαρά της ζωής, κεφάτη, έξω καρδιά, παρακολουθεί τα ζώδια και της αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι, επίσης, η φίλη που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη ζωή της. Ενθαρρυντική, υποστηρικτική, εχέμυθη, τώρα που λείπει η καλή της φίλη προσέχει εκείνη τον σύντροφό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα στο χτεσινό επεισόδιο του Σασμού οι χρήστες του twitter σχολίασαν την σκηνή της παπαδιάς Κατερίνας και του αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Ήμελλος.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους συναντήθηκαν στο χωριό, ενώ η Μαρίνα Βρουλάκη που διατηρεί σχέση με τον αστυνομικό έχει φύγει από την Κρήτη και έχει εγκατασταθεί στα Γιάννενα.

Η παπαδιά όμως, ως καλή φίλη της Μαρίνας και γνωρίζοντας όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους προειδοποιεί τον Αντώνη Φραγκιαδάκη ότι θα παρακολουθεί τις κινήσεις του όσο εκείνη λείπει. Μάλιστα οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν με την κίνηση που έκανε η παπαδιά και θύμισε τον Αμερικάνο σταρ, Ρομπερτ ντε Νίρο. Με τα δάχτυλα της έδειξε πρώτα τα μάτια και μετά τον στόχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η Στέλλα Γκίκα που υποδύεται την Κατερίνα στον Σασμό

Η Στέλλα Γκίκα ή αλλιώς η Κατερίνα είναι η έμπιστη φίλη της Μαρίνας που γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και πάντα την ενθαρρύνει. Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την γλυκιά ηθοποιό τη θυμόμαστε σίγουρα από τις Αγριες Μέλισσες, όπου είχε υποδυθεί τη μητέρα της Θεοδοσίας, την Καλλιόπη, η οποία έφτασε στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της.

Ήταν μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι, που δεν άφηνε τίποτα απαρατήρητο και κυρίως τη συμπεριφορά του γαμπρού της. Δεν ανεχόταν πολλά-πολλά και είχε έρθει για να τους βάλει σε τάξη.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αλέξης Ζορμπάς (2017), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Το τρίτο στεφάνι (2009), Ίων (2003) ενώ στην τηλεόραση, εκτός από τις Αγριες Μέλισσες, την έχουμε δει στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002).


Πηγή