Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Έλτον Τζον βοήθησε πολλούς διάσημους στη μάχη κατά των εθισμών

Σειρά στο Youtube από τον Έλτον Τζον με στόχο την οικονομική ενίσχυση των φορέων του AIDS

Έτοιμος να βοηθήσει όσους φορείς του AIDS χρειάζονται ιατρική περίθαλψη εν μέσω κορονοϊού ετοιμάζεται ο Έλτον Τζον.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μουσικός πρόκειται να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία σειρά αρχειακών συναυλιών, με τίτλο «Elton John: Classic Concert Series» με μερικές από τις πιο μνημειώδεις εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή με στόχο τη συλλογή πόρων, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν από το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τον COVID-19 του Ιδρύματος του  Elton John για τη Μάχη κατά του AIDS – Elton John AIDS Foundation COVID-19 Emergency Fund.

Η συναυλία «Live at Playhouse Theatre» στο Εδιμβούργο του 1976 θα είναι η πρώτη που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Μετά το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή, μία νέα συναυλία διάρκειας δύο ωρών θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του θρυλικού τραγουδιστή, τραγουδοποιού κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, για έξι εβδομάδες.

Ο Elton John δήλωσε: «Το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τoν COVID-19 του Ιδρύματός μου βοηθά τους εταίρους στην πρώτη γραμμή να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στην πανδημία και τις επιπτώσεις της στην πρόληψη και τη φροντίδα του HIV για τις πιο περιθωριοποιημένες κοινότητες».

«Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τα τεστ για HIV και τη φροντίδα των πασχόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για τα 37,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω αυτήν τη σειρά συναυλιών στο YouTube για να ωφεληθεί η δράση άμεσης αντιμετώπισης του COVID-19 του Ιδρύματός μου» τόνισε.


Πηγή