Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Σελίν Ντιόν: Βιώνω μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου – Σπάνια φωτό με τα τρία της παιδιά

Η Σελίν Ντιόν δεν το βάζει κάτω στη μάχη της με την αυτοάνοση ασθένειά της.

Η 55χρονη τραγουδίστρια κατέφυγε στο Instagram για να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τους αγώνες της με την υγεία της, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Σύνδρομο «Stiff Person».

Η Ντιόν – η οποία πάσχει από την ασθένεια από το 2022 – συνόδευσε την ανάρτηση με μία φωτογραφία με τους τρεις γιους της, τον 25χρονο Ρενέ Σαρλς και τα 13χρονα δίδυμα Νέλσον και Έντι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σελίν Ντιόν: Βιώνω μία από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου»

«Σήμερα, ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για την ασθένεια SPS» έγραψε η Σελίν Ντιόν. «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μία από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς» έγραψε στην ανάρτησή της.

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το SPS. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Τι είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει – Η ανακοίνωσή της με δάκρυα στα μάτια

Σύμφωνα με το RareDiseases.org, το σύνδρομο Stiff Person είναι μια «σπάνια επίκτητη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από προοδευτική μυϊκή δυσκαμψία (ακαμψία) και επαναλαμβανόμενα επεισόδια επώδυνων μυϊκών σπασμών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάσημη τραγουδίστρια διαγνώστηκε με SPS το φθινόπωρο του 2022 και αποκάλυψε τα νέα σε ένα δακρύβρεχτο βίντεο τότε, ανακοινώνοντας επίσης ότι θα πρέπει να αναβάλει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. Στη συνέχεια την ακύρωσε οριστικά πέρυσι.

«Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά τώρα είμαι έτοιμη», είπε. «Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα περνάω».

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Σελίν Ντιόν

Τον Νοέμβριο του 2023, η Ντιόν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν παρακολούθησε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της – έκπληξη ήταν στα φετινά βραβεία Grammy.

Εμφανίστηκε στη σκηνή στο τέλος της τελετής για να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Τέιλορ Σουίφτ για το «Midnights».

«Όσοι είχαμε την ευλογία να είμαστε εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Ντιόν. «Μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάζω ένα βραβείο Grammy που μου παρουσίασαν δύο θρύλοι, η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ, πριν από 27 χρόνια», πρόσθεσε χαμογελώντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή