Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Σπύρος Φωκάς μετά την περιπέτεια υγείας - «Είμαι λαβωμένος αετός»

Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Σπύρος Φωκάς μετά την περιπέτεια υγείας – «Είμαι λαβωμένος αετός»

Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Σπύρος Φωκάς κλόνισε ακόμα περισσότερο τον ήδη κλονισμένο οργανισμό του με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αισθάνεται «λαβωμένος αετός» και να χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο ώστε να μετακινηθεί.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βρίσκεται πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο στο σπίτι του, στο Καλαμάκι Κορίνθου. Εκεί, στα 30 τετραγωνικά μέτρα που ζει, περικλείεται η ιστορία ενός από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς όλων των εποχών με διεθνή καριέρα, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Μετά τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του 83χρονου ηθοποιού λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και την παρακράτηση των πνευματικών δικαιωμάτων από την Εφορία, η υγεία του λόγω συναισθηματικής φόρτισης κλονίστηκε ανεπανόρθωτα.

Η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου – Φωκά καθώς και ο φύλακας άγγελός του που βρίσκεται νύχτα μέρα στο πλευρό του, ο Λευτέρης, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ο σπουδαίος ηθοποιός να καταφέρει να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, η υγεία του Σπύρου Φωκά είχε ήδη κλονιστεί, με αποτέλεσμα να παραλύσει μερικώς στο σώμα του. Έτσι, η σύζυγός του αναγκάστηκε να του αγοράσει αναπηρικό αμαξίδιο, με το οποίο τον μεταφέρει εντός και εκτός σπιτιού.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του δράματος του γόη του σινεμά, που στο πέρασμά του έκανε τις γυναίκες να παραμιλoύν, ένα κύμα αγάπης και συμπαράστασης απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας κατέκλυσε τόσο το τηλέφωνο του ηθοποιού όσο και το σπίτι του.


Πηγή