Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σε μπελάδες ο Νταμιάνο των Maneskin -Η φωτό με το φιλί σε μυστηριώδη γυναίκα, χώρισε με την φίλη του

Οι θαυμάστριες του frontman των Maneskin μπορούν να χαίρονται καθώς ο Νταμιάνο Νταβίντ χώρισε με την εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό του. Πρόλαβε όμως να βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

Μετά από μια μακρά ιστορία αγάπης που ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν έφηβοι, ο Νταμιάνο Νταβίντ του ιταλικού συγκροτήματος που κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision 2021 και η Τζόρτζια Σολέρι έχουν χωρίσει οριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παθιασμένο φιλί του Νταμιάνο με μια άγνωστη
Το παθιασμένο φιλί του Νταμιάνο με μια άγνωστη

To viral βίντεο με το παθιασμένο φιλή του Νταμιάνο των Maneskin

Πώς όμως έγινε γνωστό; Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις για ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok και τον δείχνει να φιλάει παθιασμένα μια άλλη γυναίκα σε ένα κλαμπ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Insta stories του, ο 24χρονος τραγουδιστής ζήτησε συγνώμη για το βίντεο, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την σύντροφό του. «Λυπάμαι πολύ που βγήκε αυτό το βίντεο, δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να χειριστώ την κατάσταση και ήταν δικό μου λάθος» έγραψε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως με την σύντροφό του, είχαν χωρίσει πριν από αρκετές ημέρες και δεν υπήρξε «καμία προδοσία οποιουδήποτε είδους». Κλείνοντας πρόσθεσε: «Ελπίζω αυτό να μην επηρεάσει την εικόνα της Τζόρτζια και να σεβαστείτε τη λεπτότητα αυτής της στιγμής».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζόρτζια Σολέρι
Η Τζόρτζια Σολέρι

Ποια είναι η κοπέλα;

Ποια είναι όμως η άγνωστη αυτή κοπέλα; Τα ιταλικά περιοδικά ήδη έχουν βγάλει πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία της ενώ πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ κοντά στο συγκρότημα.

Η εν λόγω κοπέλα είναι 22 ετών και ονομάζεται Μαρτίνα Ταλιέντι. Είναι επίσης μοντέλο και μία από τις στενές φίλες της Βικτόρια ντε Αντζέλις, της μπασίστριας των Maneskin. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν μαζί με την Βικτόρια δεν είναι σπάνιες.

Ο Νταμιάνο Νταβίντ με την σύντροφό του Τζόρτζια σε μια τρυφερή στιγμή πριν από ένα μήνα
Ο Νταμιάνο Νταβίντ με την σύντροφό του Τζόρτζια σε μια τρυφερή στιγμή πριν από ένα μήνα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το πώς μπορεί να πήρε τον χωρισμό τους η Τζόρτζια; Ίσως όχι και τόσο καλά, εάν σκεφτεί κανείς πως στην τελευταία της ανάρτηση τον Μάιο, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους που φιλιούνται και στη λεζάντα είχε γράψει «κάθε μέρα όλο και πιο πολύ».


Πηγή