Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σε τσακίρ κέφι η Δήμητρα Παπαδοπούλου στην πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου

Η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια και μεταφέρθηκε με πολλή επιτυχία και στην τηλεοπτική οθόνη, αφήνοντας εποχή ως «Απαράδεκτοι». Ο λόγος για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο οι οποίοι στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικές τους δουλειές. Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τον Γιάννη Μπέζο καλεσμένο στην εκπομπή του Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας βρε παιδιά» ή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, λιγότερες μιας και δεν εμφανίζεται συχνά τηλεοπτικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η «Συνοικία Ασμάτων», η μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο επέστρεψε από το Votanikos Plus και στην πρεμιέρα του καλού τους φίλου έδωσαν το παρών η Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που είχε φιλοξενήσει πρόσφατα τους συντελεστές της παράστασης.

Μάλιστα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από την πρεμιέρα, η Παπαδοπούλου βρέθηκε σε τσακίρ κέφι, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια της παράστασης, ενώ ο Μπέζος βρέθηκε κοντά στο τραπέζι της. στην παρέα της ηθοποιού ήταν και ο Χρήστος Φερεντίνος.

localStorage.clear();


Πηγή