Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κουρασμένος από τα γυρίσματα του Tulsa King -Ίσως διακοπεί η σειρά

Ο Τέιλορ Σέρινταν δεν προλαβαίνει τις εννέα του σειρές που «τρέχουν», και αφού έγραψε τον πιλότο του «Tulsa King», πείθοντας τον Σιλβέστερ Σταλόνε να υπογράψει ώστε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, στη συνέχεια ο σεναριογράφος παρέδωσε τα «ηνία» στον Τέρενς Γουίντερ.

Μιλώντας για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς ο Σταλόνε δήλωσε σοκαρισμένος από το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα για την τηλεόραση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τελειώσει πρόωρα η σειρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι πέρα από σκληρό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι το έχουν κάνει αυτό για τέσσερις, πέντε ή έξι σεζόν. Είναι βάναυσο, σε σύγκριση με την παραγωγή ταινιών. Δεν θα πω ποτέ ξανά: “Αυτό είναι ένα σκληρό γύρισμα” (για κινηματογραφική ταινία). Είναι διακοπές σε σύγκριση με αυτό!», είπε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν θα υπάρξει συνέχεια της σειράς, ο Σταλόνε λέει πως δεν είναι σίγουρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορούν να το γυρίσουν στο σπίτι μου στο Παλμ Μπιτς; Θα ήταν ωραίο», λέει γελώντας. «Μίλησα με τη γυναίκα μου γι’ αυτό. Αν έρθει μαζί με τα παιδιά στα γυρίσματα, ίσως. Αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση, πραγματικά».

Η πλοκή του Tulsa King

Στο «Tulsa King», ο «Sly» υποδύεται τον μαφιόζο Ντουάιτ Μανφρέντι, που αποφυλακίζεται μετά από 25 χρόνια. Η αντιμετώπιση που δέχεται κατά την αποφυλάκισή του όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Ο ίδιος περίμενε μία επιβράβευση που κράτησε το στόμα του κλειστό, αλλά το αφεντικό του τον εξορίζει στην Τάλσα της Οκλαχόμα, μια πόλη εντελώς ασύμβατη με τη ζωή και τους νόμους της ιταλικής μαφίας.

Ο Μανφρέντι αναγκάζεται να δημιουργήσει μία ομάδα με απίθανους χαρακτήρες για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο μπορεί να είναι ένας άλλος πλανήτης.

Ο Μαξ Κασέλα υποδύεται τον Αρμάντ Τρουίσι, έναν φιλόδοξο εγκληματία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της οικογένειας Ινβερνίτσι. Ο Ντόμινικ Λομπαρντότσι κάνει τον Τσάρλς «Chickie» Ινβερνίτσι, το αφεντικό και αρχηγό της οικογένειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ταινία συμμετέχουν και οι Βίνσετ Πιάτσα και Τζέι Γουίλ.

Το «Tulsa King» έκανε πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 13 Νοεμβρίου στο Paramount+.


Πηγή