Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σμαράγδα Καρύδη: Έξαλλη η ηθοποιός -«Τι να πω τώρα; Τη ρετουσάρατε τη φωτογραφία, ε;» [βίντεο]

Ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε παλαιότερη φωτογράφισή της «κατήγγειλε» η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για ευτράπελα σε φωτογραφίσεις περιοδικών, αλλά και για ένα συγκεκριμένο περιστατικό, που της πρόσθεσαν λίγο παραπάνω… στήθος.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στο παρελθόν και τις παλιές φωτογραφίες, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα παράπονο που είχε από γνωστό περιοδικό, στο οποίο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος (παρουσιαστής στην εκπομπή) έχει διατελέσει διευθυντής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σμαράγδα Καρύδη: Γινόταν τόσο ρετούς που είχατε τρελαθεί

«Ξέρετε τι μου έχουν κάνει στο Down Town; Μπορεί να ήταν και επί πρωθυπουργίας σου… Σε φωτογράφιση παράστασης γελάω και είχα ένα σπυρί στο στόμα… μου έκοψαν το στόμα. Δεν είχε στόμα, ήταν στραβό. Γινόταν τόσο ρετούς που είχατε τρελαθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Δεν κατηγορώ εσένα. Είχαν ξεφύγει. Έχω μια φωτογραφία που η πατούσα μου είναι πρώτο πλάνο και είναι σαν χάρτινη, δεν έχει ούτε καμάρα ούτε τίποτα. Σαν να την έχεις κόψει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Για το εξώφυλλο δεν θέλω να το συζητήσω. Συγγνώμη, τι να πω τώρα; Είναι ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δεν υπάρχει. Κατ’ αρχάς, δεν γίνεται να βγει το δικό μου, γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με, σε παρακαλώ. Έπαθα τρέλα και έβριζα», εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στο «Στούντιο 4»

Σμαράγδα Καρύδη: Το επίμαχο εξώφυλλο


Πηγή