Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σοκάρει ο Τζέισον Μομόα: Με την οικογένειά μου πεινούσαμε μετά το Game of Thrones

Σοκάρει ο Τζέισον Μομόα: Με την οικογένειά μου πεινούσαμε μετά το Game of Thrones

Είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή, με τις μετοχές του να ανεβαίνουν κυρίως μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η ταινία, Aquaman. Ωστόσο, ο πολύς κόσμος τον γνώρισε καλύτερα μέσα από το Game of Thrones όπου υποδυόταν τον Khal Drogo, όμως, από τη σειρά έφυγε σχετικά νωρίς, και συγκεκριμένα το 2011 οπότε και ο χαρακτήρας πέθανε σύμφωνα με το σενάριο.

Ο λόγος – για ποιον άλλον; – τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος στη συνέντευξή του στο περιοδικό Instyle προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση που σχεδόν σόκαρε τους θαυμαστές του, αφού ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή του από το GOT, με την οικογένειά του – τη σύζυγό του Λίζα Μπονέτ και τα τότε δύο μικρά παιδιά τους – λιμοκτονούσαν!

«Εννοώ πως, πεινούσαμε μετά το Game of Thrones», δηλώνει. Κι εξηγεί πως μετά το τέλος της σειράς κι ενώ θα περίμενε κανείς πως οι προτάσεις θα «έπεφταν βροχή, εκείνες δεν έλεγαν να έρθουν και οι υποχρεώσεις του έτρεχαν.

«Δε μπορούσα να βρω δουλειά. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη πρόκληση όταν έχεις μωρά και είσαι χρεωμένος από παντού», παραδέχτηκε ο Μομόα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mahalo to @laurabrown99 @glyniscostin and the team @InStyleMagazine for including me as the Man of Style in their December issue. @mrchrisbagley thank you for writing this story. Can’t wait for you all to see @DuneMovie next October.  Aloha J Photographed by @carterbedloesmith Styled by @jeanneyangstyle Grooming by @glennnutley #InStyleMagazine #Dune

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies) στις

Τα πράγματα άλλαξαν το 2014, όταν αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει τη δική του ταινία «Road to Paloma», στην οποία πρωταγωνίστησε κιόλας, ενώ αργότερα ήρθε και ο ρόλος του Arthur Curry στο Aquaman με την ταινία να ξεπερνά το 1,1 δισ. δολαρίων στο διεθνές box office, με το σίκουελ να αναμένεται το 2022.

Στη συνέντευξη για λογαριασμό του Instyle, βλέπουμε τον ηθοποιό σε μία ανατρεπτική φωτογράφηση, καθώς ποζάρει στο φακό με διάφορα ροζ outfits δηλώνοντας πως αισθάνεται πολύ σίγουρος για τον ανδρισμό του οτιδήποτε κι αν φοράει.




Πηγή