Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Σοκαρισμένη η Νάνσυ Παραδεισανού από μήνυμα που έλαβε: «Είσαι για βιασμό»

Σοκαρισμένη η Νάνσυ Παραδεισανού από μήνυμα που έλαβε: «Είσαι για βιασμό»

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού και φροντίζει σχεδόν καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της ζωής της.

Μια όμως φωτογραφία την οποία «ανέβασε» σε Instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στάθηκε αφορμή να δεχθεί ένα μήνυμα το οποίο την σόκαρε.

Συγκεκριμένα η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η ίδια να φοράει ένα νυχτικό.

Λίγη ώρα μετά έλαβε μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Με αυτό το νυχτικό είσαι για βιασμό».

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε το μήνυμα γράφοντας: «Έλαβα αυτό το μήνυμα και σκέφτομαι σοβαρά τι να κάνω: Δίωξη; Να τον εκθέσω; Δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σκέφτονται έτσι γιατί ενδεχομένως να τα κάνουν».

Στην συνέχεια, η Νάνσυ Παραδεισανού έλαβε ακόμα δυο μηνύματα από γυναίκες τα οποία της ανέφεραν πως είναι δημόσιο πρόσωπο και από την στιγμή που εκτίθεται στην τηλεόραση θα λαμβάνει τέτοια μηνύματα.

Στο τελευταίο μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Νάνσυ Παραδεισανού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλαν ενώ ανέφερε πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος της.


Πηγή