Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σοκ στις ΗΠΑ: Ζευγάρι κακοποιούσε και εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του

Ένα ομόφυλο ζευγάρι στις ΗΠΑ κατηγορείται για κακοποίηση των υιοθετημένων γιων του καθώς και για έκδοσή τους σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων από τη Τζόρτζια που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τους δύο υιοθετημένους γιους του και τους χρησιμοποιούσε για την καταγραφή παιδικής πορνογραφίας, φέρεται επίσης να τους εξέδιδε σε μέλη τοπικού κυκλώματος παιδεραστίας, σύμφωνα με μια νέα ανησυχητική έκθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εκπόρνευαν από πολύ μικρή ηλικία

Μια πολύμηνη έρευνα του ιστότοπου Townhall αποκάλυψε ότι ο William Dale Zulock, 33 ετών, και ο Zachary Jacoby Zulock, 35 ετών, φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπορνεύουν τους δύο γιους τους που ήταν σε ηλικία δημοτικού, σύμφωνα με την New York Post.

Ο William Zulock, ένας δημόσιος υπάλληλος, και ο Zachary Zulock, ένας τραπεζίτης, παραπέμφθηκαν σε δίκη τον Αύγουστο του 2022 με την κατηγορία της αιμομιξίας, του σοδομισμού σε βαθμό κακουργήματος, της παιδεραστίας σε βαθμό κακουργήματος, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών σε βαθμό κακουργήματος και της πορνείας ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Όμως η συγκλονιστική έρευνα αποκαλύπτει με περισσότερες λεπτομέρειες την αρρωστημένη κακοποίηση που υπέστησαν τα αγόρια.

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι φέρεται να εξέδιδε τους μεγαλύτερους γιους του, ηλικίας σήμερα 11 και 9 ετών, σε δύο άλλους άνδρες σε ένα κύκλωμα παιδεραστίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή:New York Post
Πηγή:New York Post

Ένας από τους άνδρες που εμπλέκονται ανέφερε ότι ο ένας γονιός τον προσκάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των αγοριών. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σωματική επαφή με κανένα από τα δύο παιδιά. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσέλκυσης πορνείας με το 11χρονο αγόρι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Δεν είναι ακόμα όμως σαφές αν οι δύο είχαν οποιαδήποτε σωματική αλληλεπίδραση με τα δύο ανήλικα αγόρια.

Το ζευγάρι υιοθέτησε τα παιδιά από ένα χριστιανικό πρακτορείο υιοθεσίας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Τα αγόρια πήγαιναν στην τρίτη και τέταρτη δημοτικού όταν οι θετοί πατέρες τους συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε αναφορές ότι ένας άνδρας κατέβαζε παιδικό πορνό έκαναν έφοδο στο σπίτι, όπου βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι «συμμετείχε σε σεξουαλικές κακοποιητικές πράξεις και βίντεο που κατέγραφε αυτή την κακοποίηση», ανέφερε τότε η αστυνομία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάγκασε έναν από τους γιους του να του κάνει στοματικό σεξ

Ο ένας γονιός παραδέχτηκε ότι ανάγκασε έναν από τους γιους του να του κάνει στοματικό σεξ «με σκοπό να ικανοποιήσει τη δική του … σεξουαλική επιθυμία», σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση που επικαλείται η Daily Wire.

Ο σύζυγός του παραδέχτηκε ότι έστειλε υλικό σοτ οποίο καταγράφεται η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε διάφορα άτομα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πηγή:New York Post
Πηγή:New York Post

Το ζευγάρι ήταν ενεργό στην τοπική LGBTQ κοινότητα. Μάλιστα η LGBTQ έκδοση του περιοδικού Out φέρεται να ζήτησε να παρουσιάσει τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με το Daily Wire.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Townhall δήλωσε ότι πέρασε μήνες εξετάζοντας καταγεγραμμένες κλήσεις στη φυλακή, δικαστικά έγγραφα και μαρτυρίες ενός συγγενή που μίλησε αποκλειστικά στο πρακτορείο για την έκταση της κακοποίησης, καθώς και για την «ταχύτερη από το αναμενόμενο» διαδικασία υιοθεσίας που οδήγησε στον εφιάλτη.

Οι δύο γονείς, οι οποίοι έχουν δηλώσει αθώοι, αντιμετωπίζουν ο καθένας πάνω από εννέα φορές ισόβια, αν καταδικαστούν.


Πηγή