Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Σουζάνα Κόουλ από GNTM 2: Η Μαρία η αγρότισσα με έβγαζε από τα ρούχα μου

Σουζάνα Κόουλ από GNTM 2: Η Μαρία η αγρότισσα με έβγαζε από τα ρούχα μου

Καλεσμένη στην Ελεωνόρα Μελέτη ήταν χθες η Σουζάνα Κόουλ, το μοντέλο του GNTM 2, που ήταν μέλος των FF.

Η Σουζάνα μίλησε για τις παίκτριες που αντιπαθεί και την βγάζουν από τα ρούχα της, για το ποια θέλει νικήτρια του ριάλιτι μόδας αλλά και για την αγωγή κατά του χορογράφου Τάσου Ξιάρχου.

«Η Μαρία, η αγρότισσα και η Κέισι» είπε για τις κοπέλες που την εκνευρίζουν, ενώ τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να έχει επαφές με την Κάτια, την Ασημίνα, την Άννα και την Κωνσταντίνα.

Δήλωσε ότι θέλει να δει νικήτρια του GNTM 2 την Κάτια, γιατί είναι φίλη της και δήλωσε διατεθειμένη να τα βρει με την Κέισι, αλλά όχι με τη Μαρία. «Έχει κάνει πράγματα, τα οποία δε συγχωρούνται» είπε.

Η αγωγή στον Τάσο Ξιάρχο

Ο μάνατζερ του μοντέλου έχει καταθέσει αγωγή στον χορογράφο Τάσο Ξιάρχο, που κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι για να μάθει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

«Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα» είπε η Σουζάνα.

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δε ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δε με ενδιαφέρει. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή