Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο» [βίντεο]

Σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με πράγματα που κάνει λάθος, ή τουλάχιστον δεν μπορεί να κάνει όπως ενδεχομένως να ήθελε, προχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και με τις εξομολογήσεις της έκανε αρκετές φορές τους δύο παρουσιαστές να μείνουν άναυδοι. Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε, ήταν η αναφορά της στο γεγονός ότι δεν γνώριζε πού ανήκει η Πάτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικά, η Σοφία Βογιατζάκη ανέφερε πως έχει ένα θέμα με τον προσανατολισμό. Μάλιστα, περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της. «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει: “Εδώ είναι;”. Λέω “όχι”. Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω: “Αχ Νίκο, έχεις δίκιο”. Χάνομαι…», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε πως «είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω “ωραία”. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω: “Πού πάμε;”. Μου λένε “Πελοπόννησο”. Λέω: “Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο;”. Μου λένε: “Μα, δεν παίζουμε Πάτρα;”. Και λέω: “Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο;”. Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη… Πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο».

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι παρουσιαστές του «Στούντιο 4» και με την περιγραφή της Σοφίας Βογιατζάκη για μια πτήση που καθυστερούσε να ξεκινήσει και η ίδια ζητούσε επιμόνως να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγει, καθότι φοβάται τα αεροπλάνα.

Όπως ανέφερε, χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα για να μετακινηθεί μόνο για δουλειές και όχι για λόγους αναψυχής. Επίσης, μια φοβία την έχει και με το μετρό. «Το Big Ben το έχω δει σε φωτογραφίες, στις ταινίες, σε καρτ ποστάλ. Δεν παίρνω τρένο και μετρό, δεν έχω πάει να το δω ως αξιοθέατο, γιατί φοβάμαι να κατέβω 50 μέτρα κάτω από τη γη. Στα τρένα δεν μπαίνω, γιατί όταν περνούν κάτω από τα τούνελ παραλύω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη:


Πηγή