Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της παραγωγής για τον τραυματισμό της

Η Σοφία Μαργαρίτη, η πρώην παίκτρια του Survivor που συμμετείχε στον περσινό κύκλο και αποχώρησε οικειοθελώς λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, στρέφεται κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του παιχνιδιού, Acun Medya.

Τη σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, Απόστολος Λύτρας και στην οποία επισημαίνεται πως «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας»


Πηγή