Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν υπάρχει ανατροπή στη δίκη» [βίντεο]

Η Σοφία Παυλίδου «λύνει» τη σιωπή της για την υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2018, η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος υποστήριξε πως «δεν έχουν έτσι τα πράγματα», κάνοντας παράλληλα και μήνυση εναντίον της ηθοποιού ότι του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα πως υπάρχει ανατροπή στην δικαστική διαδικασία. Ειδικότερα ανέφεραν πως παρότι ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση 2,5 μήνες μετά την Σοφία Παυλίδου, έχει οριστεί ήδη δικάσιμος και θα προηγηθεί η δίκη αυτή.

Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα, η Σοφία Παυλίδου, το απόγευμα της Τετάρτης, έκανε ένα βίντεο στο Instagram, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση: Πρώτα θα γίνει η δική της δίκη εναντίον του ηθοποιού και μετά η δική του εναντίον της, όπως την διαβεβαίωσε ο δικηγόρος της.

Η απάντηση της Σοφίας Παυλίδου για την «ανατροπή» στην υπόθεσή της

«Το βίντεο αυτό γίνεται για όλους εσάς που παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου», δήλωσε στην αρχή η Σοφία Παυλίδου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στέλνετε, με συγκινείτε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα μηνύματα. Πράγματι πριν ένα μήνα δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον εισαγγελέα να παραστώ στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνύσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος», προσέθεσε, σημειώνοντας ότι «αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και έκλεισε το βίντεο της τονίζοντας: «Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούει ότι αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί ότι και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους».


Πηγή