Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σούρας σε Παπαρίζου: Όχι κυρία μου, τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα -Οι σαύρες γεννιούνται άφυλες

Θέμα συζήτησης έγινε τις τελευταίες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της, με τις οποίες υποστήριξε ότι «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου».

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα τοποθετείται δημόσια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σχολίασε τον συγκεκριμένο ισχυρισμό της Έλενας Παπαρίζου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό -ως επί το πλείστον νεανικό- τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα. Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποδεχόμαστε και σεβόμαστε».

Δείτε το βίντεο από την τοποθέτηση του γνωστού ψυχιάτρου:

Τι είχε υποστηρίζει η Έλενα Παπαρίζου

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη προ ημερών στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6, όπου και διηγήθηκε πολύ προσωπικές της στιγμές, αλλά αναφέρθηκε και στη σεξουαλικότητα των ανθρώπων.

«Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» είπε η τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή