Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Σπάνια εμφάνιση της πρώην του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα με τον 25χρονο γιο τους -Είναι ολόιδιοι [εικόνα]

Η Μελίντα Γκέιτς παραβρέθηκε στο κρατικό δείπνο του Λευκού Οίκου, και επέλεξε να πάρει μαζί της ένα ξεχωριστό ραντεβού, τον γιο της Ρόρι.

Η 59χρονη δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος παρευρέθηκε στην εκδήλωση αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Μπιλ Γκέιτς. Την ίδια ημέρα μάλιστα ήταν τα 25α γενέθλια του Ρόρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την περίσταση, η Μελίντα επέλεξε ένα μακρύ, φλοράλ φόρεμα, με μια κίτρινη εσάρπα ριγμένη στους ώμους της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ασορτί κίτρινο τσαντάκι.

Ο Rory διατήρησε την εμφάνισή του κλασική με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και loafers.

Περίπου 500 καλεσμένοι έφτασαν στον Λευκό Οίκο για το δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Κένυας Γουίλιαμ Σαμόει Ρούτο και της συζύγου του Ρέιτσελ Ρούτο, σύμφωνα με το Associated Press.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι καλεσμένοι περιλαμβάνουν τον Brad Paisley, τον Don McLean, τον Δημοκρατικό γερουσιαστή του New Jersey, Cory Booker, που έφερε μαζί του τη μητέρα του, και την πρώην δήμαρχο της Ατλάντα Keisha Lance Bottoms, η οποία παρευρέθηκε με τον 16χρονο γιο της.

Παρευρέθηκαν επίσης ο ΛεΒαρ Μπάρτον, οι πρώην πρόεδροι Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα. Στο πλευρό του συζύγου της ήταν και η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βραδινή έξοδος της Μελίντα και του Ρόρι έρχεται αφού η οικογένεια γιόρτασε μια ακόμη σημαντική περίσταση μαζί. Στις 11 Μαΐου, η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ και της Μελίντα, η 28χτονη Τζένιφερ Γκέιτς αποφοίτησε από την ιατρική σχολή. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται ακόμη μια κόρη την 21χρονη Φοίβη.

«Τι κατάφερες σήμερα -και κάθε μέρα πριν από αυτό- είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Είμαι τόσο περήφανος για σένα που τελείωσες την ιατρική σχολή και ανυπομονώ να σε παρακολουθήσω να το κάνεις αυτό το επόμενο βήμα στην πράξη. Οι ασθενείς σου θα έχουν την τύχη να σε αποκαλούν γιατρό», τις έγραψε ο περήφανος πατέρας στο Instagram.

Η Μελίντα Γκέιτς παραιτήθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε με τον πρώην της

Η Μελίντα Γκέιτς πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόφασή της να παραιτηθεί από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει με τον πρώην σύζυγό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 59χρονη φιλάνθρωπος αποκάλυψε χθες, μέσω ανάρτησης στο Twitter, πως θα αποχωρήσει από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς την 7η Ιουνίου, τονίζοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της μετάβασής της στο «επόμενο κεφάλαιο της φιλανθρωπίας μου».

Όπως λέει: «Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας μου με τον Μπιλ, αποχωρώντας από το ίδρυμα, θα έχω επιπλέον 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια για το έργο μου υπέρ των γυναικών και των οικογενειών. Θα μοιραστώ περισσότερα σχετικά με το πώς θα γίνει αυτό στο εγγύς μέλλον».

Φωτογραφίες: Associated Press, Getty Images

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή