Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σπάνια εμφάνιση του Κιάνου Ριβς με την γκριζομάλλα σύντροφό του [εικόνες]

Ο Κιάνου Ριβς και η σύντροφός του Αλεξάντρα Γκραντ έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του 2022 MOCA Gala στο Λος Άντζελες το Σάββατο.

Ο 57χρονος Κιάνου Ριβς και η 49χρονη Γκραντ, φωτογραφήθηκαν παρέα με πλατιά χαμόγελα, ενώ κρατιούνταν χεράκι-χεράκι. Γελούσαν, κοιτούσαν ο ένας τον άλλον τρυφερά, τα πάντα πρόδιδαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, σχολιάζει το Page Six.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κιάνου Ριβς Αλεξάντρα Γκραντ

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τρία χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 2019, όταν ο Ριβς και η Γκραντ παρακολούθησαν μαζί την επίδειξη μόδας του Saint Laurent.

Κιάνου Ριβς Αλεξάντρα Γκραντ

Την ίδια χρονιά, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στο LACMA Art + Film Gala στο Λος Άντζελες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κιάνου Ριβς Αλεξάντρα Γκραντ

Τότε πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν την Γκραντ, με το χαρακτηριστικό γκρι μαλλί, με την Ελεν Μίρεν.

Η γνωριμία του Κιάνου Ριβς με την Αλεξάντρα Γκραντ και οι προηγούμενες σχέσεις του

Ο Ριβς και η Γκραντ γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αφού συνεργάστηκαν το 2011 στο Ode to Happiness όπως και στο Shadows το 2016. Το 2017, ίδρυσαν την εκδοτική εταιρεία X Artists’ Books.

Τον Οκτώβριο του 2020 εθεάθησαν στο Βερολίνο να φιλιούνται.

Η σχέση του Ριβς με τον Γκραντ σηματοδοτεί το πρώτο ειδύλλιο που δημοσιοποιεί εδώ και χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Σάιμ. Με την ηθοποιό έβγαιναν για χρόνια τη δεκαετία του ’90, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν όταν η θλίψη από τη γέννηση ενός παιδιού που πέθανε μετά τη γέννα ήταν πολύ μεγάλη για να την αντέξουν. Παρέμειναν φίλοι μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 2001 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Splash News-Ideal images


Πηγή