Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Μαρίνο: Χάσαμε κάθε ίχνος του

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Μαρίνο: Χάσαμε κάθε ίχνος του

Στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, μετά από σχετική ερώτηση. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σημαντικό Έλληνα showman, ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχουν χάσει κάθε ίχνος του, από τότε που έφυγε από το σπίτι του Ηθοποιού, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του.

«Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πρόσφατα, ο Μεγακλής Βιντιάδης είχε αποκαλύψει πως ο Μαρίνος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως όπως έχει μάθει, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του ενώ  δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα.


Πηγή