Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Σπύρος Μπιμπίλας για Τσιάρτα: Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα αναφορικά με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. Ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν στον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή ήταν και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει; Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», δήλωσε στον ΑΡΤ FM και την εκπομπή «stΑΡΤ music» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Μπιμπίλας σημείωσε: «Ο κος Τσάρτας, Τσιάρτας δεν ξέρω αν το λέω καλά μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους».

«Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση», ανέφερε ακόμη.

Μια παρόμοια δήλωση είχε κάνει προ ημερών ο Σπύρος Μπιμπίλας και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Αυτός ο γελοίος ποδοσφαιριστής που κορδώνεται για την αντρίλα του και την φυσικότητα του…ως που θα το πάει? αυτός καθορίζει ποιο είναι το φυσικό και ποιο το αφύσικο? του εύχομαι να γεννήσει ομοφυλόφιλα παιδιά έτσι για να σπάσουμε πλάκα με το τι θα κάνει τότε…. α ρε ελληνάρα άντρακλα κλωτσιά που σου χρειάζεται».

localStorage.clear();


Πηγή