Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Σπύρος Μπιμπίλας: Στα 25 έκανα τη διαθήκη μου, έχω αφήσει εγγράφως τι θέλω να συμβεί όταν πεθάνω

Σπύρος Μπιμπίλας: Στα 25 έκανα τη διαθήκη μου, έχω αφήσει εγγράφως τι θέλω να συμβεί όταν πεθάνω

Έγγραφες οδηγίες έχει αφήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας για το τι θέλει να συμβεί μετά το θάνατο του.

Ο ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε για όλα.

«Στην πρώτη καραντίνα πήρα δύο κιλά, τώρα φοβάμαι μην παχύνω πάλι» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και  μιλώντας για την ηλικία του είπε: «Τον Γενάρη θα κλείσω τα 65. Κάνω μόνο λέιζερ στο πρόσωπο, δεν βάφω τα μαλλιά μου, βάζω όμως αυτό το πιπεράκι για να μην φαίνονται τα αραιώματα».

Μιλώντας για την προσεχή εμφάνιση του στο «Καφέ της Χαράς», είπε: «Τηλεοπτικά θα με δείτε στο Καφέ της Χαράς, μου χρώσταγε ο Χάρης ένα ρόλο αντίθετο από αυτόν που έκανα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Από εκεί που έκανα τον τρελιάρη γκέι, τώρα κάνω έναν βαρύμαγκα του υποκόσμου. Όλους μου τους ρόλους τους αγαπώ σαν παιδιά μου, αλλά ενοχλούμαι όταν κάποιος με φωνάζει “Λάκα” και του λέω “πρέπει να είσαι βλάκας αφού με λες λάκα”. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει μόνο γκεστ».

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση είπε: «Είναι λάθος της τηλεόρασης που δεν χρησιμοποιεί έναν καλό ηθοποιό περισσότερο. Στο παρελθόν είχα πάρει 5.000 ευρώ για ένα γκεστ, τώρα 500 ευρώ με τα βίας».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σύνταξη του η οποία ανέρχεται στα 1.200 ευρώ ενώ τόνισε έχει δώσει πάνω από 180.000 ευρώ δανεικά και αγύριστα ή για να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους.

Τέλος, ανέφερε πως: «Διαθήκη έκανα στα 25 μου, μόλις πήρα το πρώτο μου διαμέρισμα. Θέλω να φύγω άνευ κηδείας και οι φίλοι μου θα πάνε τη στάχτη μου σε ένα συγκεκριμένο μέρος κι από πάνω θα βάλουν ένα δεντράκι που συμβολικά θα βλέπει όλη τη θάλασσα της Αττικής. Έχω αφήσει εγγράφως τι θέλω και χρήματα για να διασκεδάσουν μετά σε μια ταβέρνα γιατί από τη ζωή πέρασε ένα ευτυχισμένος άνθρωπος, άρα πρέπει να χαρούν».


Πηγή