Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαγαζί του στην Αλόννησο -Τι λέει κάτοικος του νησιού

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα έχει ανοίξει το μαγαζί του στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά η κίνηση φαίνεται πως δεν είναι αυτή που ανέμενε.

Πιο αναλυτικά, την περασμένη εβδομάδα ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες που ήθελαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να ανοίγει τελικά το καφέ-μπαρ που διαθέτει στην Αλλόνησο, παρά την υπόθεση του revenge porn στην οποία εμπλέκεται και η οποία προκάλεσε την απομάκρυνσή του από τους Ράδιο Αρβύλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», λοιπόν, αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στο νησί, προαπθώντας, πάντως, να κρατούν χαμηλούς τόνους. Στα πλάνα της εκπομπής υπάρχουν οι πρώτες εικόνες από το καφέ-μπαρ του πρώην παρουσιαστή, όπου φαίνεται τόσο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όσοι και οι -λιγοστοί από ό,τι υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εκπομπής- πελάτες του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι κάτοικοι της Αλλονήσου αποφεύγουν πλέον να επισκέπτονται το μαγαζί του πρώην παρουσιαστή, λόγω του σκανδάλου με την υπόθεση του revenge porn, και ότι ο ίδιος περιμένει πλέον τζίρο σχεδόν αποκλειστικά από τους τουρίστες.

Τι λέει κάτοικος της Αλοννήσου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η ίδια εκπομπή, μάλιστα, επικοινώνησε και με κάτοικο του νησιού, η οποία επιβεβαίωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανοίξει εδώ και μερικές ημέρες του μαγαζί του, όπως χαρακτηριστικά είπε, όμως: «Είτε ανοιχτό είναι, είτε κλειστό, είναι το ίδιο. Όσες φορές κι αν έχω περάσει από το σημείο, πρωί ή βράδυ, είναι σχεδόν άδειο, ή ακόμα και εντελώς άδειο. Ο κόσμος δεν κάθεται εκεί. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλη η Αλόννησος του έχει γυρίσει την πλάτη. Και είναι κατανοητό μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί…».

Όπως, μάλιστα, τόνισε η κάτοικος της Αλλονήσου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πιθανότατα περίμενε αυτή την κατάσταση, ενδεχομένως, όμως, να εκτιμούσε πως θα έχει έσοδα από τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση. Εξήγησε, ακόμη, πως ούτε ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά ούτε και η σύζυγός του φαίνονται καλά. «Ο Στάθης δε μιλάει σε κανέναν, προχωράει με σκυμμένο το κεφάλι και μπαίνει στο μαγαζί (…) Ο κόσμος τον έχει απομακρύνει και εκείνος κρατά πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλει να περνάει απαρατήρητος!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή