Δευτέρα , 13 Μάιος 2024

Στέλιος Ρόκκος για σύλληψη γνωστού στιχουργού: Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό -Πολύ δυνατή πένα [βίντεο]

Με το «στόμα ανοιχτό», όπως δήλωσε, έμεινε ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, στο άκουσμα της είδησης για γνωστό στιχουργό ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Την Τρίτη έγινε γνωστό πως συνελήφθη γνωστός στιχουργός στην Τρίπολη για κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», καθώς ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο στιχουργό, και η έκπληξή του για την είδηση ήταν χαρακτηριστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στέλιος Ρόκκος: Είμαι με το στόμα ανοιχτό -Είναι τρελό

«Αν δεις το πρόσωπό μου αυτή τη στιγμή… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουμε καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική», δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μη μπορώντας να πιστέψει την είδηση που είχε μόλις μάθει.

«Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Είναι τρελό».

Τέλος, όταν ο Στέλιος Ρόκκος ρωτήθηκε αν γνώριζε για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν ο στιχουργός με τη Δικαιοσύνη, δήλωσε: «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου μαζί του ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% σίγουρος για κάποιον. Αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα με τα όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή «Πρωινό»


Πηγή