Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Στέλιος Ρόκκος: Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας

Στέλιος Ρόκκος: Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας

Από την Λήμνο στην Αθήνα ταξίδεψε ο Στέλιος Ρόκκος και συναντήθηκε με τον Άρη Καβατζίκη όπου μίλησαν για όλα.

Ο καλλιτέχνης, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega αναφέρθηκε στη ζωή στη Λήμνο, την αγάπη της γυναίκας του για τα ζώα αλλά και στο παρελθόν του.

«Είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα στη Λήμνο γιατί ευτυχώς δεν είχαμε πάρα πολλά κρούσματα. Είχαμε λίγα για όλο αυτό το διάστημα. Η καθημερινότητα μας είναι ίδια. Δεν κλειστήκαμε σε ένα σπίτι φοβούμενοι μην κολλήσουμε ή μην μεταδώσουμε. Όπως ζούσαμε με τη Λελέ, έτσι ζούμε και τώρα» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος σχολιάζοντας τη ζωή στην Λήμνο.

Για την αγάπη της γυναίκας του για τα ζώα είπε: «Τα αγαπώ τα ζώα αλλά η Λελέ είναι υπερβολή. Ζούμε με 34 ζώα. Αν η γυναίκα μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε μένα και τα ζώα, θα επέλεγε το δεύτερο».

Έχει μετανιώσει για κάτι που έκανε στο παρελθόν ο Στέλιος Ρόκκος; «Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Η δουλειά και ότι είμαι όπου να ‘ναι.  Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο. Τώρα τα παιδιά μου δεν με χρειάζονται, έχουν τις ζωές τους. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Πριν γίνει ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου της πρότεινα να έρθει να κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία που δούλευα. Την προσέλαβαν και ήταν καταπληκτική. Το “Σμαράγδια και Ρουμπίνια” το κάναμε μαζί», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.


Πηγή