Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Το νέο δημόσιο ξέσπασμα της Στέλλας Μιζεράκη

Στέλλα Μιζεράκη: Ό,τι θέλω θα κάνω και με όποιον θέλω θα είμαι

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Power of Love, όπου μαζί με τον Πάνο Ζάρλα είχαν αναδειχθεί οι μεγάλοι νικητές του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, με τον συμπαίκτη της – που πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα με τη μηχανή του – έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, ενώ η σχέση τους συνεχίστηκε και έξω από αυτό, αν και έληξε άδοξα, λίγο καιρό μετά, παραμένοντας όμως καλοί φίλοι.

Τη Στέλλα Μιζεράκη πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες και τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή, παίρνοντας από εκείνη μία ξεκάθαρη απάντηση, χωρίς όμως να κρύβει την ενόχλησή της. «Το αν θα προχωρήσω εγώ τη ζωή μου με τον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι ξεκάθαρα δικαίωμά μου έτσι; Εννοείται ότι δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν, όποιος και αν είναι αυτός. Ό,τι θέλω θα κάνω και με όποιον θέλω θα είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, για τα οποία ακόμα δεν έχει κατασταλάξει, ενώ δεν απέκλεισε να ανέβει ακόμη και στο θεατρικό σανίδι.

«Ίσως να με δείτε και σε ταινία, ίσως και σε άλλα μέρη… Μπορεί και στο θέατρο, γιατί όχι; Έχω κάποιες προτάσεις, θα δείξει στο κοντινό μέλλον πού θα κατασταλάξω. Σινεμά το δοκίμασα κι αυτό, περιμένω να βγει η ταινία. Τηλεόραση έχω πάρει μέρος και σε διάφορες σειρές».


Πηγή