Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Πότε αναμένεται η άφιξη του Χάρι στο Λονδίνο- Πού θα καθίσει, πότε αναχωρεί

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφτεί το Λονδίνο για λιγότερο από 24 ώρες μόνο και μόνο για να παραστεί στη στέψη του βασιλιά Κάρολου.

Η επίσημη
ανακοίνωση για την στέψη του βασιλιά
Καρόλου και της βασιλικής συζύγου είχε
ανακοινωθεί από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ
για τις 6 Μαΐου και οι βασιλικοί συντάκτες
αμέσως παρατήρησαν πως η στέψη είναι
την ίδια ημέρα με τα γενέθλια του Άρτσι,
πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Χάρι και
της Μέγκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έντονη φημολογία αν θα έρθει ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν, αν θα έχουν κάποιο ρόλο στη βασιλική στέψη και αν θα παραστούν τα παιδιά τους, μόλις είχε ξεκινήσει και όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την στέψη τα ερωτήματα παίρνουν απάντηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από πολλά e-mails που αντάλλαξε ο πρίγκιπας Χάρι με το Παλάτι, σχετικά με τις λεπτομέρειες για την Στέψη του βασιλιά και το ρόλο της οικογένειας του, αποφασίστηκε πως ο ίδιος θα παραστεί στην επίσημη ενθρόνιση του Καρόλου, χωρίς την Μέγκαν και τα παιδιά του, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Κέιτ Γουίλαμ Χάρι και Μέγκαν
Φωτογραφία: AP Images

Η επίσημη δικαιολογία για να μην παραστεί η Μέγκαν ήταν πώς θα μείνει στην Αμερική προκειμένου να είναι μαζί με τον γιο τους, καθώς ο Άρτσι έχει τα γενέθλια του. Αξίζει να θυμίσουμε πως στον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, που πάλι συνέπεσε με τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ, η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι τα γιόρτασε στο Λονδίνο. Ωστόσο κανένα από τα μέλη της κοντινής του οικογένειας δεν παρέστη στο παιδικό πάρτι, καθώς ήταν ήδη απογοητευμένοι από τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Χάρι με την Μέγκαν στην Όπρα και ήθελαν να κρατήσουν αποστάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε αναμένεται ο Χάρι στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ο πρίγκιπας Χάρι θα προσγειωθεί στο Λονδίνο μία ημέρα πριν την στέψη, δηλαδή στις 5 Μαϊου και θα φύγει λίγη ώρα μετά το επίσημο δείπνο, αν επιθυμεί να παραστεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνει στο Λονδίνο ούτε 24 ώρες. Θα παραστεί στη Στέψη του βασιλιά Καρόλου, ενώ από το Παλάτι του επιτρέπουν να μείνει στο επίσημο δείπνο που θα δοθεί. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει για Αμερική προκειμένου να επιστρέψει στην οικογένεια του. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να περνάει σοβαρή κρίση στο γάμο του με την Μέγκαν.

βασιλική οικογένεια Αγγλίας
Φωτογραφία: AP Images

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο
πρίγκιπας Χάρι χωρίς επίσημο ρόλο στη
Στέψη του βασιλιά Καρόλου»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελληνίδα κειμενογράφος του Μπάκιγχαμ, Ανδριάνα Μανέττα, τόνισε πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα έχει κανέναν ενεργό ρόλο στη Στέψη του πατέρα του, καθώς δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Χάρι- Μέγκαν  Κάρολος-Καμίλα
Φωτογαφία: AP Images

«Υπήρξε μια σειρά επικοινωνιών από τον πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι. Γιατί και το παλάτι είχε ανησυχία μη χαθεί η εστίαση από τον σκοπό της ημέρας και γίνει το επίκεντρο η παρουσία του Χάρι. Ήταν απόλυτοι εξ αρχής πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα έρθει ως ενεργό βασιλικό μέλος, αφού δεν είναι, οπότε δεν θα κάθεται με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά πολύ πίσω. Είναι απόλυτοι στον τηλεοπτικό χρόνο που θα φανεί, δηλαδή για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην είσοδο, δεν θα φοράει τη στρατιωτική του στολή, δεν θα χαιρετήσει από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, και του δίνουν το δικαίωμα να παραστεί στο επίσημο δείπνο, αλλά να φύγει από ξεχωριστή έξοδο και χωρίς να παραστεί σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις. Βέβαια, ο ίδιος θέλει να φύγει, μιας και είναι τα γενέθλια του γιου του, Άρτσι» επισήμανε η κυρία Μανέττα στο iefimerida.gr


Πηγή