Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Σταμάτα. Δείξε πιο φιλικός»: Η JLo κατσάδιασε τον βαριεστημένο Μπεν Αφλεκ και τους έπιασε η κάμερα στα Grammy

Μια ντροπιαστική στιγμή μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του συζύγου της Μπεν Άφλεκ κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια της τελετής των Grammy.

Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για το διάσημο ζευγάρι. Και μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να βρισκόταν στο στοιχείο της, την απονομή των μουσικών βραβείων, ο Μπεν Άφλεκ όμως, δεν έδειξε καθόλου ενθουσιασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό μάλιστα, το κατέγραψε η κάμερα με την σκηνή να γίνεται viral. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή που η Τζένιφερ Λόπεζ λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού του Στίβι Γουόντερς «Higher Ground», ο σύζυγός της φρόντισε να δείξει πόσο πολύ βαριόταν.

Τα memes στο Twitter έδιναν και έπαιρναν με τον δημοσιογράφο Φίλιπ Λιούς να γράφει: «Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στα Dunkin», αναφερόμενος στο διάσημο πάθος του για τα Dunkin’ Donuts.

Ένας άλλος ανέφερε: «Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στον οδοντίατρο», με έναν άλλον να προσθέτει: «Μπεν Άφλεκ, ανοιγόκλεισε τα μάτια σου αν είσαι καλά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεταμένη στιγμή μεταξύ Λόπεζ και Άφλεκ

Ωστόσο, η κάμερα κατέγραψε και μια άλλη στιγμή που το ζευγάρι δε θα ήθελε ποτέ να δημοσιοποιηθεί. Την στιγμή που ο οικοδεσπότης των Grammys καθόταν δίπλα τους, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φάνηκε να ανταλλάσουν κάποια τεταμένα λόγια.

Ο ηθοποιός φαίνεται να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί με την Τζένιφερ Λόπεζ να τον χτυπά στο στήθος και να του λέει κάτι. Τότε, γυρίζοντας μπροστά η τραγουδίστρια αντιλαμβάνεται την παρουσία της κάμερας και σκάει ένα παγερό χαμόγελο, με τον Άφλεκ να κάνει το ίδιο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εκθαμβωτική στην τελετή των Grammy
Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εκθαμβωτική στην τελετή των Grammy

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ποαρατήρηση της Λόπεζ: «Δείξε πιο φιλικός»

Τι είπαν όμως Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ; Σύμφωνα με την Daily Mail , που επιστράτευσε ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών, το ζευγάρι δεν πείραζε ο ένας τον άλλον. Αντιθέτως, η τραγουδίστρια έκανε παρατήρηση στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να του είπε: «Σταμάτα. Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο κινητοποιημένος» με τον Άφλεκ να απαντά: «Ίσως να το κάνω», αλλάζοντας στάση σώματος και ισιώνοντας το γιλέκο του.


Πηγή