Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα και για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ

Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα και για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σταμάτης Φασουλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για πολλά, ενώ προχώρησε και σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον εθισμό του στα χαρτιά και το αλκοόλ, πριν πολλά χρόνια.

«Έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω. Απλά σταμάτησα».

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ότι παίζει χαρτιά και συγκεκριμένα μπιρίμπα και ότι είναι συντροφιά. Και ο Φασουλής συμπλήρωσε σε αυτό το σημείο: «Ήμασταν μια μεγάλη παρέα που παίζαμε μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τότε ήταν μικρό παιδί. Μιλάω για το 1980, 1981».


Πηγή