Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Σταύρος Σβήγκος: Η περιπέτεια υγείας του γιού μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος [βίντεο] | ΖΩΗ

Στο πώς βιώνει τον ρόλο του ως πατέρας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ερωτηθείς για τον ερχομό του παιδιού του, ο Σταύρος Σβήγκος τόνισε πως «η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω».

Μάλιστα, στη συνέχεια εξομολογήθηκε το εξής: «Είχα περάσει ανδρολοχεία όταν ήταν ακόμα στην κοιλίτσα. Είχα συμπτώματα που έχουν οι εγκυμονούσες. Μπορεί να έβλεπα κάτι και να έκλαιγα, είχα ψιλοπρηστεί, είχε διάφορα, έχω έρωτα, δέσιμο, εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείς για την αγωνία που είχε την περίοδο που το παιδί του αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε το εξής: «Δεν ξέραμε για δύο μήνες αν το παιδί θα ζήσει», προσθέτοντας πως «ευτυχώς ήμαστε τυχεροί και ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας».

«Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε τον γιο μας»

«Η περιπέτεια της υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος σέβεται απόλυτα τις θρησκείες των άλλων. «Το ότι είμαι άθεος δεν σημαίνει πως είμαι απέναντι, ίσα ίσα σέβομαι απόλυτα όλες τις θρησκείες και όλους τους ανθρώπους, αρκεί να σέβονται κι εκείνοι τη δική μου ελευθερία».

Ωστόσο για το γεγονός ότι παρόλο που ο ίδιος είναι άθεος, η βάπτιση του γιου τους έγινε σε θρησκευτική τελετή εξήγησε το εξής: «Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε τον γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης και ήθελα να το σεβαστώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή