Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Στα μαχαίρια για τα «χείλη που στάζουν»

Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους η make up artist Vlada Haggerty και η Kylie Jenner. Η μήνυση αφορά τις φωτογραφίες που ανέβασε η Jenner στο Instagram για την προώθηση της σειράς καλλυντικών της το περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα γυναικείο πρόσωπο που κλείνει τα μάτια με τα χεριά και τα οποία είναι βαμμένα με χρυσόσκονη, ενώ τα χείλη είναι βαμμένα με έντονο κόκκινο ματ κραγιόν.

Η Haggerty ισχυρίζεται ότι αυτή η φωτογραφία είναι δικής της έμπνευση και δημιουργήθηκε λίγες ημέρες πριν την δημοσίευση της φωτογραφίας από την νεαρή Jenner. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε εάν έχει κινηθεί νομικά κατά της Kylie, η απάντησή της ήταν θετική.

Η make up artist ανέβασε μάλιστα και τις δύο φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «vladamuaReally @kyliecosmetics; Δεν έχετε πάρει αρκετή «έμπνευση» από μένα ήδη;»

Αριστερά είναι η @juliakuzmenko εργασία, @brittrafuson που δημοσιοποίησα πριν από λίγους μήνες και δεξιά είναι η νέα καμπάνια @kyliecosmetics».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ της δύο γυναικών καθώς με την είσοδο στο χώρο των καλλυντικών της Kylie, η Vlada την κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί για την προώθηση των προϊόντων της το δικό της στιλ, που είναι τα «χείλη που στάζουν».

Πάντως, προς το παρόν, από την πλευρά της Kylie δεν υπήρξε καμία αντίδραση σε όλα αυτά.

vladamua3 vladamua4 vladamua5


Πηγή