Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Στεφανία Λυμπερακάκη: Ήταν το όνειρο μου η συμμετοχή στην Eurovision και τώρα θα γίνει αληθινό

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ήταν το όνειρο μου η συμμετοχή στην Eurovision και τώρα θα γίνει αληθινό

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη και μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για το μεγάλο της όνειρο που ήταν η συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχοντας στις «αποσκευές» της ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό θα λάβει μέρος στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Η 18χρονη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για δεύτερη φορά, καθώς πέρυσι η μεγάλη μουσική διοργάνωση ματαιώθηκε λόγου κορονοϊού.

Η Στεφανία  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία, τα σχέδια και τα όνειρα της.

Ξεκίνησε να τραγουδά από οκτώ ετών. Ήταν οι γονείς της (και οι δύο είναι Έλληνες) που τη προέτρεψαν να συμμετάσχει στην εκπομπή  VoiceKids. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην Jounior Eurovision εκπροσωπώντας την Ολλανδία.

Το όνειρο της είναι το τραγούδι, αν και όπως αποκάλυψε στη Νάντια Κοντογεώργη έχει συμμετάσχει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε ταινίες.

«Θέλω να τραγουδάω, δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο» λέει η ίδια για αυτό και σπουδάζει μουσική. Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στην Eurovision  είπε ότι είναι όνειρο ζωής.

«Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα, είπε και πρόσθεσε «έβλεπα την Eurovision από μικρό κοριτσάκι» και μαρτύρησε πως έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.


Πηγή